Oppdal bibliotek har som dere sikkert har sett ryddet blant bøker og reoler, og håper dere er vel fornøyd med resultatet slik som vi er.

I samme slengen har biblioteket pusset litt  på rutiner vedrørende purringer og regler ved biblioteket.

Purringer

Oppdal bibliotek har gått over til automatisk utsending av purringer via SMS. Dette gjør at vi ikke får kontrollere purringen før den går ut, men vi sparer en del arbeid, og det kommer låneren til gode da det enkelte purregebyr er fjernet både for barn og voksen.

Ved erstatning skal det betales den faktiske pris på bok/DVD + 200 kr. Du kan lese mer her

Reglement

De fleste som kommer innom biblioteket oppfører seg som folk, men det er jo greit å ha noen løse spilleregler for hvordan god bibliotek-skikk er. Du kan lese reglene her